Vi har nu i mere end et halvt år brugt Viscolonen til at styre vandtilsætningen til vore forskellige fiberarmerede betoner med rigtig gode resultater.
Bendt Aarup,R & D manager. Hi-CON A/S

- det siger kunderne om Visco Probe

Den dokumenterede effekt af metoden til konsistensmåling, der anvendes i Visco Proben, understøttes af en lang række kunders positive erfaringer.
Se også den komplette referenceliste.

 Case spaencon

Spæncom A/S

”Hos Spæncom i Ålborg har vi stor gavn af Visco Proben. Den sikrer os en automatisk produktion af SCC, der er helt ensartet i konsistens. Det giver os store fordele både i forbindelse med støbearbejdet og på det færdige produkt. Og vi bruger de reologiske data fra Visco Proben i forbindelse med indkøring af nye betonrecepter”.

Michael Pedersen, KS Manager, Spæncom A/S

 

JanWerdelin  Strängbetong Veddige

”Med monteringen af Visco Proben i vores blander til SCC-produktion har vi opnået væsentlige fordele og forbedringer. I dag foregår vores SCC-produktion uden bemanding på blandestationen, og et af de vigtigste udbytter er, at hver eneste blanding har eksakt samme konsistens.
Den bedre styring af betonkonsistensen giver også fordele på slutproduktet. Med indførelsen af Visco Proben kunne vi tydeligt se en forbedring i ensartetheden på overfladen af vore betonelementer. Der er således ingen tvivl om, at betonelementer støbt med en beton, der har en ensartet konsistens også får en meget ensartet overflade, og dermed udstråler en højere kvalitet end elementer, der er støbt af beton med mere eller mindre varierende konsistens.”

Jan Werdelin, Plant Manager, Strängbetong Veddige

 

case3  Byggebjerg Beton A

” Jeg var til en afleveringsforretning på et større byggeri, hvor vi havde leveret betonelementerne. På et tidspunkt kom byggeriets chefarkitekt hen til mig og roste Byggebjerg Beton for leverancen. Specielt de meget flotte og ensartede overflader på elementerne imponerede ham.
Det skærper klart vores konkurrenceevne, at vi kan levere så pæne produkter. Årsagen, til vi kan det, er selvfølgelig, at der er godt styr på vores produktion og ikke mindst, at der på grund af Visco Proben er rigtig godt styr på betonens konsistens.”

Erik Grau, Sales rep., Byggebjerg Beton A

 

Hicon  HiCon A/S

Hos os har vi Visco Proben i en Viscolone version, den er altså helt uafhængig af processtyringen.
Vi har nu i mere end et halvt år brugt Visco Proben til at styre vandtilsætningen til vore forskellige fiberarmerede betoner med rigtig gode resultater.
Det betyder, at vi ikke længere skal registrere fugtindholdet i vores tilslag, idet målingerne styrer vandtilsætningen og dermed konsistensen.
Det resulterer i mere ensartet kvalitet i vores produktion og samtidig har vi ikke behov for at udføre målinger på konsistensen som fx bestemmelse af udbredelsesmål.
De opsamlede data vedrørende målinger af vandtilsætning, viskositet og flydespænding kan indgå direkte i vores KS. Vi har desværre ikke et blandeprogram, der kan arbejde direkte sammen med Visco Proben, men med den aktuelle opsætning er det alligevel lykkedes at få styringen til at køre uden problemer og vi har kunnet foretage de nødvendige justeringer i indkøringsperioden.
Vi har således kun haft positive erfaringer med at anvende Visco Proben i vores produktion.

Bendt Aarup. R&D Manager, HiCon A/S

 

Kontakt os

- for information, rådgivning og salg.

Tel. +45 66 18 20 26.
E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.